Zelfgemaakt hangend dressoir van berken multiplex, door Laurens

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Laurens

Laurens

NL

Gemiddeld

2 minuten

Laurens heeft van multiplex berken een hangende dressoir gemaakt, met door OPMAATZAGEN.nl op maat gezaagd plaatmateriaal. Door gebruik te maken van multiplex berken voor zijn hangende dressoir heeft hij de Scandinavische stijl in zijn woonkeuken gebracht. Benieuwd hoe Laurens zelf zijn hangende dressoir heeft geïdealiseerd? Lees dan hier over zijn project.

Omschrijving van Laurens

Een hangend dressoir/sideboard van berken multiplex voor in onze woonkeuken. Natuurlijke materialen, in een minimalistische/mid century modern/ Scandinavische stijl. Een handige plek om onder andere boeken in op te bergen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Via Pinterest hebben we voorbeelden gezocht die we mooi vonden. Onder andere enter my attic heeft een mooie werkbeschrijving. Aan de hand daarvan een tekening gemaakt en zo gepuzzeld totdat we tevreden waren. Vervolgens bedacht wat voor materiaal we nodig hadden en bij OPMAATZAGEN.nl hout besteld, lak voor het meubel/schroeven/steun/deuvels etc. bij de plaatselijke bouwmarkt. Vervolgens eerst alle deuvels afgemeten en geplaatst, met houtlijm ertussen alles in elkaar gezet en de gaten voor de deuren gefreesd. Het meubel hebben we pas op het laatst gelakt, toen alleen de bovenkant er nog op moest. Daarna opgehangen op twee witte steunen, vanwege het gewicht. Dit laatste kan mogelijk anders, zodat het zwevend wordt.

Afmetingen van mijn DIY project

Diepte × hoogte × breedte: 38,0 × 35,5 × 172,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Laurens en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 432,48


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken