Kunstwerk, installatie in galerie, door Marjolein

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Marjolein

Marjolein

NL

Uitdagend

1 minuut

Omschrijving

Ik ben beeldend kunstenaar en heb een kunst installatie gemaakt met verschillende sculpturen en vormen van hout, MDF, verf, spuitlak en tekst voor een galerie in Amsterdam.

Kunstinstallatie van Multiplex

Vooraf bedenk ik een verhaal, een concept. Daarbij zoek ik naar de juiste vormen. De vormen en de constructies aan de binnenkant maak ik zelf met houten balken. Als de vormen in elkaar zitten, ga ik over tot een eindbewerking met verf, spuitlak en andere elementen.

Marjolein Witte is een kunstenares uit Utrecht met prachtige twee- en driedimensionale constructies. Lees hier meer over Marjolein Witte en haar werk.

Kunst op maat

Wisselende formaten.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Marjolein en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 702,48


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken