Kunst op ovale panelen van MDF Blank panelen, door Claudia

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Claudia

Claudia

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Ook als kunstenares kan je bij ons terecht voor de basis van een nieuw kunstwerk. Zo koos kunstenares Claudia voor ovale panelen van MDF, waarna zij die op een artistieke wijze heeft omgetoverd tot een kunstwerk. MDF is een plaatmateriaal dat zich makkelijk laat bewerken, ideaal als basis dus. Benieuwd naar het resultaat van haar kunstwerk? Bekijk het snel hier!

Omschrijving van Claudia

Ik ben kunstenares ruim 9 jaar en ik ben altijd op zoek naar mooie formaten. 

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik wilde op ronde panelen gaan schilderen en ik heb OPMAATZAGEN.nl via internet gevonden. Een offerte gekregen, bestelling geplaatst en ze zijn meteen aan de slag. Ik heb de ronde panelen in orde ontvangen en meteen aan de slag gegaan met voorbehandelen. Ik heb textuur elementen op de oppervlakte aangebracht en deze ruim een weekje laten drogen. Vervolgens heb ik met transparante lagen acrylverven aangebracht totdat ik tevreden met de compositie en licht/ schaduw was.

Afmetingen van mijn DIY project

90,0 cm doorsnee

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Claudia en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 125,96


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken