Vloer voor een met wol bedekte kamer (kunstinstallatie op Art Rotterdam), door Cristina

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Cristina

Cristina

NL

Gemiddeld

2 minuten

Omschrijving van Cristina

Ik heb zes OSB-3 houten platen gebruikt om de vloer te maken van deze kunstinstallatie die te zien was bij Van Nelle Fabriek in Rotterdam tijdens Art Rotterdam. De vloer maakte deel uit van een kamer (afmetingen 3 x 3 x 3 m) die volledig bedekt was met schapenwol, waar bezoekers mijn film konden bekijken. Om de vloer te maken, lijmde ik eerst de vezels van schapenwol op de houten platen. Toen de lijm was opgedroogd, heb ik de vezels vastgezet door ze met een elektrisch nietpistool vast te nieten. Tot slot plaatste ik de met wol bedekte houten platen op de grond en bevestigde ze met gaffer tape en dubbelzijdig tape.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik realiseerde dit project eerst in mijn atelier, met de hulp van een assistent. Hier bevestigde ik de wol aan de houten platen en maakte ik ze klaar voor transport. Toen het moment was aangebroken om de installatie op te bouwen, heb ik de met wol bedekte platen met een busje naar de locatie van de kunstbeurs gebracht. Hier creëerde ik, met de hulp van een andere assistent, de met wol bedekte vloer door de platen op de grond te leggen en vast te zetten met dubbelzijdig tape.

Afmetingen van mijn DIY project

300,0 x 300,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Cristina en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 192,18


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken