Thuiswinkel Waarborg

De veelzijdigheid van MDF; ook voor kunst!

De veelzijdigheid van MDF; ook voor kunst!
De veelzijdigheid van MDF; ook voor kunst!
De veelzijdigheid van MDF; ook voor kunst!

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Marjolein heeft voor een expositie een kunstwerk gemaakt van MDF. Dit laat maar weer zien waar MDF zoal voor gebruikt kan worden! Lees hier het hele verhaal.

Het kunstwerk van Marjolein

Marjolein heeft met MDF Blank dit prachtige kunstwerk gemaakt. Het kunstwerk staat momenteel in Stedelijk Museum Schiedam en is daar tot 8 september te bewonderen. Een korte toelichting over het kunstwerk van Marjolein:

“Het kunstwerk bestaat uit een holle balkenconstructie en plaatmateriaal. Alles is geheel geschroefd en na het spuiten afgewerkt met gekleurde schroefdopjes. Het lijkt daardoor een beetje op metaal. Momenteel staat het kunstwerk ‘Evolutie’ in de tentoonstelling ‘Meesterlijke Vrouwen’ in Stedelijk Museum Schiedam.”

Werken met MDF Blank

Het kunstwerk van Marjolein is gemaakt van MDF Blank. Dit is een veelzijdig plaatmateriaal wat gemakkelijk te bewerken is. MDF is namelijk een vezelplaat; dit houdt in dat het materiaal gemaakt is van kleine houtvezels die geperst zijn tot een plaat. Hierdoor is het materiaal erg vlak en glad én splintert het niet bij zagen en frezen! MDF Blank is de standaardvariant van MDF en is geheel naar eigen wens af te werken.

Bekijk MDF Blank in de webshop

Het eindresultaat

Het eindresultaat is een prachtig, uniek kunstwerk. Waardig om een plaatsje te nemen in een expositie! Dit is wat Marjolein over het zaagwerk te zeggen had:

“Bestellingen van OPMAATZAGEN.nlworden altijd supersnel verwerkt. De houten platen waren goed ingepakt en perfect recht en op maat gezaagd. Fijn om mee te bouwen, want voor mijn werk is precisie erg belangrijk. Het contact verloopt ook altijd soepel en bij problemen werd ik snel geholpen.”

Bedankt voor de complimenten! We vinden het altijd erg leuk als mensen zo creatief met ons plaatmateriaal aan de slag gaan. Wil jij ook creatief aan de slag gaan met plaatmateriaal, net als Marjolein? Bestel dan jouw plaatmateriaal bij OPMAATZAGEN.nl. Wij zagen alles tot op de millimeter nauwkeurig, zodat jij zeker bent van een geweldig resultaat!

Bestel jouw plaatmateriaal op maat!

Geen resultaten gevonden