Een abstract schilderij op MDF blank genaamd Dark Matter, door Selene

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Selene's

Selene's

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Selene heeft voor haar schilderij een MDF blank platte ovaal gebruikt. MDF is een goede basis om zelf een schilderij of kunstwerk te maken. Door MDF op maat online te bestellen kan je direct starten.

Omschrijving van Selene

Abstract schilderij gemaakt door Selene's Art. Het idee was om een unieke formaat voor een abstract schilderij te gebruiken. Gelukkig heb ik dit formaat online besteld. Zeer tevreden ermee!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst de MDF plaat gegrondeerd met gesso. Geschuurd en dan nog een laagje gesso. Ik heb verschillende textuur materialen gebruiken om dimensie te krijgen. Ik heb vervolgens verschillende lagen transparante acrylverven gebruikt totdat ik tevreden was met mijn kleursamenstelling. Ik heb de zijkanten van de MDF plaat zwart geschilderd. Ophangsysteem aan de achterzijde van het plaatje gemonteerd. Schilderij info opgeschreven (titel, afmetingen, ondertekening). Ik ben super tevreden met het eindresultaat. Hartelijk dank voor het goede zaagwerk!

Afmetingen van mijn DIY project

100,0 x 70,0 x 9,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Selene's en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 95,39


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken