Ombouw voor de motor en stuurconsole in een sloep, door Marco

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Marco

Marco

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

In verband met het vervangen van de oude motor in de sloep, paste de oude ombouw van de motor niet meer. De foto’s zijn het resultaat van de nieuwe bekisting en stuurconsole voor het dashboard en stuurwiel.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Allereerst begonnen met veel passen en meten. Door de beperkte ruimte in de sloep en de benodigde ruimte voor de motor en de stuurinrichting/dashboard is het een kwestie van nauwkeurig meten om zo efficiënt mogelijk om te gaan met de beschikbare ruimte. Zo dient de motorruimte groot genoeg te zijn voor de bewegende delen (vliegwiel en keerkoppeling) en het dashboard zo klein mogelijk om dit een elegante uitstraling te geven. De bekisting en de stuurconsole zijn binnenshuis volledig in elkaar gezet om deze vervolgens compleet in de boot te plaatsen. De bovenzijde van de bekisting is afneembaar zodat er altijd de mogelijkheid is om bij de motor te kunnen voor onderhoud/reparatie.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Kist = 86,4 x 50,0 x 46,8 cm (lxbxh)
Stuurconsole = 11,0 x 63,0 x 19,0 cm (lxbxh)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Marco en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 141,59


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken