Thuiswinkel Waarborg

DIY: OSB dressoir zelf maken, door Gijs

DIY: OSB dressoir zelf maken, door Gijs
DIY: OSB dressoir zelf maken, door Gijs
DIY: OSB dressoir zelf maken, door Gijs
DIY: OSB dressoir zelf maken, door Gijs

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Omschrijving

Wij hebben voor in de woonkamer in ons nieuwe huis een dressoir gemaakt. Dit van OSB hout met dubbele planken om het een robuuste look te geven. Het hout is na het in elkaar zetten van de kast geschuurd en gelakt. De kast is op zo'n maat gemaakt dat er IKEA Callax kastjes in passen, hier hebben we er vier van maar die worden nog geverfd en gelakt in mooie kleuren.

Een dressoir van OSB maken

Allereerst heb ik een kleine schets gemaakt op papier om een idee te krijgen van hoe het geheel eruit ging zien. Vervolgens heb ik de maten van alle planken berekend en besteld op OPMAATZAGEN.nl. Schroeven, lijm, lak en schuurpapier bij de bouwmarkt opgehaald. Nu alle spullen in huis zijn heb ik samen met mijn vriendin op zaterdag alle planken volgens mijn tekening aan elkaar vast gemaakt. Hierbij ervoor gezorgd dat alle schroeven onzichtbaar zijn door ze te verzinken en door ze op onzichtbare plekken te plaatsen.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

De breedte van de kast is 260,0 cm, de hoogte van de kast is 78,0 cm en de diepte van de kast is 38,0 cm.

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Het hout werd geleverd op de gewenste datum, daarbij werd ik goed op de hoogte gehouden van de aankomsttijd van de bezorger. Het bestellen van het hout ging ook erg makkelijk!

Geen resultaten gevonden