Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.
  • Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Showroomafspraak maken

Heb je jouw droomkast op onze website zien staan, maar wil je een andere indeling of formaat? Weet je nog niet goed welke houtsoort past bij jou? Of wil je meer advies over onze kasten? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom! We helpen je graag verder met de vormgeving, indeling of afwerking van jouw nieuwe kast.


Handig om mee te nemen of over na te denken voor de afspraak
Om je optimaal advies te kunnen geven is het handig dat je de afmetingen en het liefst ook foto’s of een (geschetste) plattegrond meeneemt van de plek waar de kast moet komen. Zo krijgen we een goed beeld van de situatie en kunnen we gericht advies geven. Samen met jou halen we het beste resultaat uit jouw ontwerp!

Weet je al wat voor items je wilt plaatsen in je kast? Meet dit van tevoren op! Als je bijvoorbeeld al weet dat je schappen met ordnermappen van 318 x 285 x 80 mm in je kast gaat zetten, dan kunnen we gericht meedenken over de diepte, breedte en hoogte van de schappen.

OPMAATZAGEN.nl vakkenkast
Wil je een vakkenkast laten maken? Dan kun je alvast aan de slag met ons schetspapier. Hier staat duidelijk omschreven hoe je alle opties kunt tekenen.

OPMAATZAGEN.nl vakkenkast decoratief
Naast onze 'standaard' vakkenkasten hebben we ook decoratieve vakkenkasten. Deze kasten worden gemaakt van decoratief plaatmateriaal, waardoor de kast na montage al volledig is afgewerkt. Hierdoor hoef je zelf niet meer aan de slag met het afwerken van jouw kast! Deze kasten teken je ook met ons schetspapier.

OPMAATZAGEN.nl by Raffito
Als je meer informatie over een Raffito kast zoekt, laat je dan inspireren door de kasten in ons assortiment. 

We verwelkomen je graag in onze showroom om samen jouw unieke meubel samen te stellen! Ons adres is:
De Schutterij 26
3905 PL Veenendaal
Nederland
(gratis parkeren)
Routebeschrijving

Dat is ├ęcht handig
  • Gratis tot op de mm nauwkeurig gezaagd
  • Vormen: rechthoeken, driehoeken, cirkels, e.d.
  • Afwerkingen: verstek, afschuinen, ABS band, e.d.
  • Vanaf 3 werkdagen bezorgd, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-