Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.
  • Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Zaag- & freesmogelijkheden

Tijdens het bestellen van hout en plaatmateriaal kun je heel gemakkelijk aangeven in welke vorm je deze gezaagd wil hebben en welke randafwerking we voor je mogen verzorgen. Dit geef je heel gemakkelijk aan op de pagina van de houtsoort die je wilt bestellen. Staat jouw vorm of wens voor randafwerking hier niet bij? Neem dan contact met ons op en vermeld dan wat jouw wensen zijn voor jouw project. Wij zullen dan ons best doen om jouw wensen uit te voeren. Het is handig om een duidelijke tekening mee te sturen, dit zegt vaak zo veel meer dan woorden! Wij kunnen dan goed beoordelen of jouw wensen mogelijk zijn.

Welke vorm heb je nodig? Een rechthoek met of zonder afgeronde hoeken, een driehoek of misschien wel een hele gave cirkel? Je kunt natuurlijk ook een hele plaat bestellen, of de plaat alleen iets korter of smaller maken. Let wel op dat bij de maximale afmetingen het materiaal niet schoongezaagd is en de randen daardoor wat minder mooi kunnen zijn. Bekijk alle vormen hier.

Hoe wil je de randafwerking verzorgd hebben? In verstek of met afgeronde of afgeschuinde rand? We kunnen zelfs allerlei sierlijke afwerkingen aanbrengen! Alle randafwerkingen vind je hier.

Wil je een vakkenkast gaan maken? Bekijk dan ook eens onze meubelcollectie en onze pagina voor maatwerk meubels. Hier kun je een ontwerp uitkiezen of jouw eigen ontwerp gemakkelijk bestellen via onze configurator. Dat is écht handig!

Je platen voorzien van een eigen kenmerk voor gebruik? Lees hier meer over hoe je dit aangeeft.

Dat is écht handig
  • Gratis tot op de mm nauwkeurig gezaagd
  • Vormen: rechthoeken, driehoeken, cirkels, e.d.
  • Afwerkingen: verstek, afschuinen, ABS band, e.d.
  • Vanaf 3 werkdagen bezorgd, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-