Zwevend bureau van Timmerpaneel, door Sander

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Sander

Sander

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Wat heb je gemaakt?

Een zwevend bureau van 300,0 bij 80,0 cm. De plaatdikte is 28 mm. Afgewerkt met een smallere lat van 7,0 cm waardoor je de draagconstructie niet ziet.

Hoe heb je het bureau gemaakt?

Een plaat van deze afmeting en dikte was bij de bouwmarkt niet te krijgen en in mijn Twingo te vervoeren. We bestelden daarom één timmerpaneel van 80,0 cm breed en één van 7,0 cm breed als afwerking. De plank hebben we op balken gehangen en de kleinere plank er tegenaan gezet, blad lijkt nu extra dik en is heel stevig. Het blad hebben we vervolgens afgewerkt met een krasvaste matte afwerklak. Het is geen hogere wiskunde, we waren blij goed gemeten te hebben en het resultaat is erg mooi.

Wat zijn de afmetingen?

De afmetingen zijn 300,0 bij 80,0 bij 2,8 cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Sander en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 350,68


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken