Thuiswinkel Waarborg

Vouwschuifdeuren van Multiplex, door Linde en Jesse

Vouwschuifdeuren van Multiplex, door Linde en Jesse
Vouwschuifdeuren van Multiplex, door Linde en Jesse
Vouwschuifdeuren van Multiplex, door Linde en Jesse
Vouwschuifdeuren van Multiplex, door Linde en Jesse

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Omschrijving

We wonen in een appartement met een bovenverdieping en er heeft altijd een open lijst gezeten die de slaapkamer van de rest van de bovenverdieping scheidt. Sinds we katten hebben doen we vrijwel geen oog meer dicht, omdat ze vrij toegang tot de slaapkamer hebben. We hebben van alles bedacht om de lijst te kunnen sluiten, maar uiteindelijk was in verband met het schuine dak de enige optie een vouwdeur. Daarvoor hadden we mooie houten planken nodig, maar die waren of niet te vinden of veel te duur. Tot we bij OPMAATZAGEN.nl uitkwamen. Hier konden we betaalbare houten multiplex planken vinden die precies op maat zijn gezaagd. Het was een flink karwei, maar we kunnen nu eindelijk weer rustig slapen.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Eerst hebben we een vouwschuifdeur systeem opgehangen waarna we de afmetingen van de houten planken konden berekenen. Hierna hebben we de planken besteld en op het vouwschuifdeur systeem geschroefd. Vervolgens hebben we de twee houten planken afgewerkt door ze te schuren, waar nodig te plamuren voor te bewerken en een aantal lagen witte verf aan te brengen. Dit heeft de meeste tijd in beslag genomen, maar nadat de deuren helemaal droog en klaar waren hebben we ze weer aan het vouwschuifdeur systeem bevestigd.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Twee platen van 50,5 x 162,5 cm

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

We vonden de service van OPMAATZAGEN.nl zeer prettig en professioneel. Voor ons was Veenendaal niet ver weg, dus konden we de planken mooi ophalen. De planken waren precies op de juiste maat gezaagd en de kwaliteit van de planken was goed. Voor ons was dit een betaalbare optie en toch van goede kwaliteit.

Geen resultaten gevonden