Vouwschuifdeuren van Multiplex, door Linde en Jesse

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jesse

Jesse

NL

Gemiddeld

2 minuten

Omschrijving

We wonen in een appartement met een bovenverdieping en er heeft altijd een open lijst gezeten die de slaapkamer van de rest van de bovenverdieping scheidt. Sinds we katten hebben doen we vrijwel geen oog meer dicht, omdat ze vrij toegang tot de slaapkamer hebben. We hebben van alles bedacht om de lijst te kunnen sluiten, maar uiteindelijk was in verband met het schuine dak de enige optie een vouwdeur. Daarvoor hadden we mooie houten planken nodig, maar die waren of niet te vinden of veel te duur. Tot we bij OPMAATZAGEN.nl uitkwamen. Hier konden we betaalbare houten multiplex planken vinden die precies op maat zijn gezaagd. Het was een flink karwei, maar we kunnen nu eindelijk weer rustig slapen.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Eerst hebben we een vouwschuifdeur systeem opgehangen waarna we de afmetingen van de houten planken konden berekenen. Hierna hebben we de planken besteld en op het vouwschuifdeur systeem geschroefd. Vervolgens hebben we de twee houten planken afgewerkt door ze te schuren, waar nodig te plamuren voor te bewerken en een aantal lagen witte verf aan te brengen. Dit heeft de meeste tijd in beslag genomen, maar nadat de deuren helemaal droog en klaar waren hebben we ze weer aan het vouwschuifdeur systeem bevestigd.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Twee platen van 50,5 x 162,5 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jesse en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 293,88


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken