Scandinavische stijl witte vakkenkast, door Sanne

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

We hebben in de werkkamer een grote vakkenkast laten maken met voldoende opbergruimte. We wilden zowel in de werkkamer als in de woonkamer een kast omdat dit in het verlengde van elkaar ligt en het zo één geheel wordt.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

We hadden op Pinterest wat ideeën voorbij zien komen en hebben daarna een digitale afspraak gehad met OPMAATZAGEN.nl om de tekening uit te werken. Nadat we het ontwerp met tape op de muur hadden uitgewerkt hebben we nog wat aanpassingen gedaan en toen was het wachten op het resultaat. Het resultaat is fantastisch! Voldoende opbergruimte en doordat de onderkant dieper is dan het vakken gedeelte geeft het een speels effect. Door de maximale hoogte te benutten hebben we nog meer hoogte gecreëerd.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Hoogte: 262,5 cm
Breedte: 329,8 cm
Diepte: 50,0/30,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken