Nieuwe thuiswerkplek met massief eiken! Door Dennis

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Dennis

Dennis

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

We zijn verhuisd naar onze nieuwbouwwoning en ik heb gelijk een mooie nieuwe thuiswerkplek gecreëerd! 2 onderstellen van Ikea met 2 eiken timmerpanelen die we bij jullie besteld hebben. Ik kan weer thuiswerken en ben er erg blij mee!

Massief eiken bureaublad

We hebben 2 bureau onderstellen besteld bij Ikea en bij OPMAATZAGEN.nl hebben we 2 eiken timmerpanelen van rustiek eiken 26 mm besteld met een afschuining van 2 mm aan de lange zijde. De planken hebben we op de beide onderstellen gelegd en met schroeven vastgezet. Ter bescherming van de muren heb ik aan de zijkanten viltjes geplakt zodat de muren niet kunnen beschadigen. De beide planken lakken we af met transparante lak ter voorkoming van vlekken.

De afmetingen van het project

De maten zijn 214,0 x 60,0 cm voor het brede deel en 120,0 x 60,0 cm voor het aanzetdeel van het bureau.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Dennis en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 766,51


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken