Kast in de schuur voor de vriezer van MDF, door Martijn

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Martijn

Martijn

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Ik wilde een kast voor in de schuur waar de vriezer op kon staan zodat met de fietsen de deur makkelijk open zou gaan. De kratjes bier en cola wilde ik erin kunnen zetten.

Vakkenkastje voor in de schuur

Alle MDF vochtwerende platen V313 25 mm behandeld met een randsealer (zou ik de volgende keer niet meer doen ivm het laagje wat erop komt. Toch niet helemaal egaal. Toen kastje in elkaar gezet en daarna 2 lagen grondverf. Eerst de gaatjes dichtgesmeerd met houtvuller en toen de grondverf. Ik heb voor een groot deel alles geschroefd. De planken tussen de kast vastgezet met een deuvel. Gaatjes doorgeboord en plank erin geschoven. Het kastje is wel super zwaar geworden maar wel lekker stevig!

De afmetingen van het project

56,0 cm hoog 90,0 cm breed en 65,0 cm diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Martijn en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 217,58


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken