DIY wijnkelder, MDF open kasten, door Harold

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Harold

Harold

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een mooie wijnkelder gemaakt ipv van oude witte schappen. Met mooie open inbouw kasten van 3,8mm MDF. Super resultaat. Alles op de mm uitgerekend en ook zo ontvangen. Super!

Inbouwkasten van MDF

Eerst leidingen weggewerkt en behangen in steen-print. Open kasten uitgemeten en besteld op met een pdf. 32 platen waarvan 17 met een afwijkende maat. Met Excel controle berekeningen gemaakt. Alles in Veenendaal opgehaald en ingeladen. Vervolgens alles in de grondverf gezet, voorgeboord en verzinkt. Daarna gelijmd en geschroefd. Gaten gedicht en afgelakt. Sommige delen opgebouwd in de ruimte zelf. Geen enkele plaat verkeerd. Wel zelf wat aan moeten passen invloed plinten. Maar dat was prima. Meer dan tevreden met het resultaat.

De afmetingen van het project

Variërend tot aan 116,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Harold en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 756,93


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken