Thuiswinkel Waarborg

Een zelfgemaakte voorraadkast in een pantry, door Tobias

Een zelfgemaakte voorraadkast in een pantry, door Tobias
Een zelfgemaakte voorraadkast in een pantry, door Tobias
Een zelfgemaakte voorraadkast in een pantry, door Tobias
Een zelfgemaakte voorraadkast in een pantry, door Tobias

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

In huis en zeker bij de keuken kan je niet genoeg ruimte hebben! Hoe ideaal is het om een (afgesloten) pantry te hebben voor het opslaan van de keuken voorraad? Tobias heeft zo'n handige ruimte en deze ook nog eens heel slim en praktisch ingericht als voorraadkast. Door slim gebruik te maken van de ruimte en door het zaagwerk online te bestellen is de klus goed uit te voeren. En zorgt het voor jarenlang opslag gemak.

Omschrijving van Tobias

Een pantry dichtbij onze keuken met zes planken als voorraadkast waar we onze complete voorraad kunnen opslaan. De planken zijn bevestigd aan de muur en bevatten een voorkantje waardoor het dikke planken lijken.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst zijn we begonnen met houten schaaflatten te monteren aan de muur. Zorg dat de schaaflatten dik genoeg zijn om de planken te dragen. De schaaflatten zijn bevestigd met pluggen in een vaste muur. Tevens zijn twee schaaflatten bevestigd aan een gipsen wand met hollewand pluggen of ze zijn direct in de houten staanders geschroefd. Zorg dat je voor het boren met een muurdetector goed checkt op eventuele elektriciteit of waterleidingen die in de muur liggen. Na het monteren van de schaaflatten heb ik alles opgemeten, plank voor plank. Daarna de gezaagd panelen online besteld! De planken zijn gemaakt door een voorkantje haaks op de planken te schroeven. Er zit al een hoekprofiel gemonteerd en er is voorgeboord om later de planken ook aan de staander te schroeven. De planken zijn vervolgens gelijmd met houtlijm op de schaaflatten en bevestigd aan een staander. Daarna zijn de ruwe hoekjes geplamuurd en is het geheel twee keer geverfd. Klaar!

Afmetingen van mijn DIY project

De planken zijn 34,5cm diep. De breedte is in de korte hoek ongeveer 105,0cm en in de lange hoek 127,0cm. Zie werktekening.

Mijn kluservaring

Jullie zijn fantastisch, super mooi gezaagd en dan niets meer dan lof over hoe jullie het geheel hebben verpakt. Dat straalt echt een hele hoop zorg en professionaliteit toe naar de klant. Heel erg bedankt!!

Wat anderen met Hout en plaatmateriaal maakten

Geen resultaten gevonden