Thuiswinkel Waarborg

Een kinderbureau tussen twee kasten

Een kinderbureau tussen twee kasten
Een kinderbureau tussen twee kasten
Een kinderbureau tussen twee kasten
Een kinderbureau tussen twee kasten

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Wat heb je gemaakt?

Ik heb tussen 2 stellingdelen van een Ikea Kast, 2 extra brede planken geplaatst (op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl), en een diepere plank, die nu als kinderwerkplek dient.

Hoe ben je te werk gegaan?

Ik heb er IKEA planken van gemaakt door er stukjes uit te zagen, waardoor deze mooi in de stellingkast vallen. Ik heb speciale pinnen gebruikt als bevestiging die ook bij de metalen IVAR kasten gebruikt worden (gewoon nabesteld bij Ikea) Het bureautje heb ik ook stukjes uitgezaagd, zodat deze in de stellingkast valt. daarbij heb ik ook nog een grenen tafelpoot gebruikt voor extra steun. Ook heb ik de hoeken van het bureautje afgerond, zodat er geen pijnlijke punten meer zijn als kinderen er op vallen.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

IVAR kast 1 is 100,0 cm breed en 30,0 cm diep
IVAR kast 2 is 50,0 cm breed en 30,0 cm diep
De twee planken van OPMAATZAGEN.nl zijn 110,0 cm breed en 30,0 cm diep
Het kinderbureau is 50,0 cm diep en 110,0 cm breed

Ervaring met OPMAATAGEN.nl

Leuke tent! Ik vind alles erg duidelijk, op de website, en de communicatie daarna. Misschien heb ik het gemist, maar meer zaagopties zou leuk zijn. Ik heb nu bijvoorbeeld de hoeken van het kinderbureau zelf een soort van afgerond met mijn decoupeerzaag. Met een goede professionele machine zou dat veel beter gaan natuurlijk en ik had het graag uitbesteed.Edit: Dat kan! Je kunt bij OPMAATZAGEN voor rechthoeken de hoeken laten afronden of afschuinen én de randen kunnen ook worden afgerond of afgeschuind. Deze opties vind je terug tijdens het bestelproces onder de tabbladen 'vormen' en 'afwerkingen'.

Geen resultaten gevonden