Thuiswinkel Waarborg

Bureau van MDF Lakdraag voor in de studeerkamer

Bureau van MDF Lakdraag voor in de studeerkamer
Bureau van MDF Lakdraag voor in de studeerkamer
Bureau van MDF Lakdraag voor in de studeerkamer
Bureau van MDF Lakdraag voor in de studeerkamer

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

2 minuten

Gemiddeld

Omschrijving

Ik heb een bureau voor in de studeerkamer van MDF lakkdraag van 28 mm dik gemaakt. Het bureau wordt gebruikt voor studie en administratieve werkzaamheden. Ik was op zoek naar een stevig werkblad van minimaal 25 mm dik en 70,0 cm diep dat geschikt is voor het dragen van meerdere boeken en een grote iMac.

Hoe heb je het bureau gemaakt?

Ik heb allereerst het werkblad uitgetekend na alles te hebben opgemeten in mijn werkkamer. Ik ben in meerdere bouwmarkten op zoek gegaan naar dit formaat werkblad, echter is dit bijna niet leverbaar. Daarnaast is het ook niet mogelijk om open hoeken te laten zagen in de bouwmarkt, daar heb je zelf een inval zaag voor nodig. Na wat googelen kwam ik terecht op deze site. Ik was op zoek naar een wit werkblad van meer dan 25 mm dik van MDF. Vervolgens heb ik de maten ingevoerd op de website, besteld en 3 dagen later is het geleverd. Het blad wordt gedragen door een hoekprofiel van metaal wat ik heb bevestigd aan de muur. Voor extra stevigheid heb ik besloten er ook een enkele poot onder te plaatsen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat!

Wat zijn de afmetingen?

De vorm waarin het bureau is gezaagd is rechthoek met afgeschuinde korte kant.
De afmetingen zijn 265,0, x 246,0 x 70,0 cm

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Aanrader deze website! Allereerst wil ik benoemen dat de service top is, erg duidelijke site, snelle levering en er wordt duidelijk gecommuniceerd per mail. De youtube filmpjes met instructies zijn ook erg duidelijk. Geen gehannes met het huren van zaag apparatuur en sjouwen met een enorm werkblad. Snelle levering en goede service!

Wat anderen met MDF maakten

Geen resultaten gevonden