Bureau op maat van MDF Lakdraag, door Karen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Karen

Karen

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

We wilden graag een bureau in de woonkamer, maar konden niks vinden met het juiste formaat en de juiste kleur (niet te donker, lichte kleur grijs zodat het zou kleuren bij de lichtblauwe muur en grijze wandkasten). Via OPMAATZAGEN.nl hebben we exact het juiste blad gevonden en verstek laten zagen. Prachtig!

Hoe heb je het bureau gemaakt?

De plaat hebben we ingemeten en via de website op maat laten zagen. Voor de afwerking hebben we een rand in verstek laten zagen. We hebben de randjes even zwart geverfd zodat dit bij het onderstel zou passen. Een paar goedkope Ikea schragen eronder en voilà: het ideale bureau!

Wat zijn de afmetingen?

De afmetingen zijn 73,0 x 210,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Karen en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1 item in totaal

€ 72,51


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken