• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Advies over onze maatwerk meubels

Heb je jouw droomkast op onze website zien staan, maar wil je een andere indeling of formaat? Weet je nog niet goed welke houtsoort past bij jou? Of wil je meer advies over onze kasten? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom. Enkel een aantal vragen? Maak dan een video afspraak! We helpen je graag verder met de vormgeving, indeling of afwerking van jouw nieuwe kast.

Handig om mee te nemen of over na te denken voor de afspraak
Om je optimaal advies te kunnen geven is het handig dat je de afmetingen en het liefst ook foto’s of een (geschetste) plattegrond meeneemt van de plek waar de kast moet komen. Zo krijgen we een goed beeld van de situatie en kunnen we gericht advies geven. Bekijk ook alvast onze instructievideo hiernaast. Zo heb jij al een goed beeld van het kastprincipe, en een goed begin is het halve werk. Samen met jou halen we het beste resultaat uit jouw ontwerp!

Weet je al wat voor items je wilt plaatsen in je kast? Meet dit van tevoren op! Als je bijvoorbeeld al weet dat je schappen met ordnermappen van 318 x 285 x 80 mm in je kast gaat zetten, dan kunnen we gericht meedenken over de diepte, breedte en hoogte van de schappen.


OPMAATZAGEN.nl vakkenkast schetsen
Wil je een vakkenkast laten maken? Dan kun je alvast aan de slag met ons schetspapier. Hier staat duidelijk omschreven hoe je alle opties kunt tekenen.

Afspraak maken - OPMAATZAGEN.nl


Sample bestellen
Wil je het materiaal voelen en zien of het de kleur is die binnen jouw interieur past? Maak gebruik van onze sample service! Lees hier meer over hoe je een sample kan aanvragen.


Een impressie van onze showroom
Benieuwd welke vakkenkasten we onder andere in onze showroom hebben staan? Hieronder vind je een sneak peak van onze kasten.

Showroomkast Underlayment - OPMAATZAGEN.nl
Showroomkast MDF Lakdraag EEF - OPMAATZAGEN.nl
Showroomkast MDF Zwart V313 GOOF - OPMAATZAGEN.nl
Showroomkast Mix & Match - OPMAATZAGEN.nl


Ons adres
We verwelkomen je graag in onze showroom om samen jouw unieke meubel samen te stellen! Ons adres is:
De Schutterij 26
3905 PL Veenendaal
Nederland
(gratis parkeren)
Routebeschrijving

Dat is écht handig
  • Gratis tot op de mm nauwkeurig gezaagd
  • Vormen: rechthoeken, driehoeken, cirkels, e.d.
  • Afwerkingen: verstek, afschuinen, ABS band, e.d.
  • Vanaf 3 werkdagen bezorgd, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-