Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.
  • Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Bestelling wijzigen

Bestelling wijzigen

Wil je een wijziging aanbrengen in jouw bestelling? Dit kan in de meeste gevallen tot maximaal 2 werkdagen van tevoren. Geef de wijziging op een van onderstaande manieren door. Wij zullen de wijziging altijd bevestigen.

Ik wil extra items toevogen aan mijn bestelling

Dat kan tot maximaal 2 werkdagen voor de geselecteerde leverdatum. Om te voorkomen dat er dubbele verzendkosten betaald worden, adviseren we dit op de volgende manier te bestellen:

  • Vul de winkelwagen met de gewenste items
  • Selecteer 'afhalen' tijdens het bestellen
  • Geef duidelijk het originele ordernummer door via het opmerkingen veld in de checkout, net voordat de bestelling betaald wordt.

Op deze manier breng je ons ervan op de hoogte dat de bestelling samengevoegd moet worden. Wij zullen dan de benodigde actie ondernemen om ervoor te zorgen dat de twee bestellingen gezamenlijk bezorgd worden. We zullen het laten weten wanneer de twee orders samen zijn gevoegd via de mail. Mogelijk komen er extra verzendkosten bij wanneer de tweede bestelling in een andere verzendcategorie valt ten opzichte van de originele bestelling.

Worden wij niet op de hoogte gesteld via bovenstaande route of via een separate mail, dan zijn wij genoodzaakt achteraf extra verzendkosten in rekening te brengen. 

Een item binnen een lopende bestelling wijzigen

Het beste kun je je wijziging via het contactformulier doorgeven. Wij zullen dan zo snel mogelijk maar voor het einde van de dag beoordelen of de bestelling al is verwerkt en of wijziging nog mogelijk is. Vergeet hierbij niet het ordernummer te vermelden. Bellen mag en kan natuurlijk ook! 

Lees meer over de verpakking en de verzendkosten van jouw bestelling.

Dat is ├ęcht handig
  • Gratis tot op de mm nauwkeurig gezaagd
  • Vormen: rechthoeken, driehoeken, cirkels, e.d.
  • Afwerkingen: verstek, afschuinen, ABS band, e.d.
  • Vanaf 3 werkdagen bezorgd, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-