Keuken

Ben je op zoek naar leuke DIY projecten voor in de keuken? Dan ben je hier op de juiste plek! Wij hebben een gave selectie gemaakt van projecten die allemaal perfect zijn voor in de keuken! Van eettafels tot roomdividers; wat ga jij maken?

Eettafel

Geen enkele keuken is compleet zonder eettafel. Een mooie, ruime tafel waar je met het hele gezin of met gezelschap kunt zitten. Als je een eettafel op maat wilt die perfect past in jouw keuken en ook perfect past bij jouw woonkamer, dan is een eettafel op maat een goed idee! Kies een mooie houtsoort uit, geef de maten op en laat alles door ons op maat zagen. Jij hoeft alleen nog maar het hout af te werken en de eettafel in elkaar te zetten.

Nieuwe keukendeurtjes

Het exterieur van een keuken slijt sneller dan het interieur van een keuken. Daarom kan een keuken er versleten uitzien terwijl hij nog wel structureel stevig is. Door de keukendeurtjes te vervangen kun je je oude keuken van een nieuwe look voorzien zonder dat je het bedrag hoeft te betalen van een nieuwe keuken. Door al je bestaande deurtjes op te meten en plaatmateriaal in dezelfde maten te bestellen heb je een mooie basis voor jouw nieuwe DIY keukendeurtjes.

Roomdivider

Veel moderne huizen hebben een open keuken. Een open keuken geeft een veel ruimtelijker gevoel aan de woonkamer. Het is echter soms wel mooier dat de keuken niet direct in het zicht is. Daarom plaatsen mensen tussen de keuken en de woonkamer een roomdivider. Een meubel wat dient als een kleine wand tussen de twee ruimtes. Een roomdivider op maat geeft daarnaast ook extra opbergruimte, want veel roomdividers zijn vaak ook kasten. De beste kast die je kunt gebruiken als DIY roomdivider is een vakkenkast.

Wat ga jij voor in de keuken maken? Laat je inspireren door onze projecten hieronder en ga aan de slag!