Zelf een eiken kinderbureau maken met behulp van de IKEA SMÅSTAD, door Rilana

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Rilana

Rilana

NL

Gemiddeld

1 minuut

Veel klussers hacken een Ikea meubel dat ze al hebben. Dat deed ook Rilana met de Ikea Smastad. Door op maat gezaagde eiken AB panelen te bestellen heeft ze een fantastisch bureau voor kinderen gemaakt. De stootrand, ook van eiken AB op maat gezaagd, maakt het tot een fraai geheel. Het is een erg leuke Ikea hack om zelf uit te voeren. En ook nog relatief eenvoudig. 

Omschrijving van Rilana

Door een op maat gezaagd eiken blad en eiken stootrand op de Ikea Smastad opbergkist te plaatsen hebben we een mooi robuust en stevig bureau gecreëerd.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Gelukkig stonden er op de website al wat fantastische voorbeelden. Hierdoor konden wij wat ideeën opdoen voor het bureau. Wij hebben een eiken blad met bijbehorende stootrand besteld. Deze hebben we geschuurd en gelakt zodat hij beter beschermd is als er door de kinderen aan gewerkt of gespeeld wordt. Het blad hebben we aan de kist vast geschroefd. Twee poten van steigerbuis van 46,5 cm lang in met vier voetplaten geven de stevigheid aan het uiteinde.

Afmetingen van mijn DIY project

150,0 x 50,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Rilana en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 326,80


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken