Vensterbank waar je op kan zitten plus opbergruimte, door Rowan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Rowan

Rowan

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een vensterbank gemaakt bij onze dakkapel, waar je op kan zitten. Met extra opbergruimte, die je kan bereiken door dat ik scharnieren op de kleppen heb gezet.

Vensterbank bij dakkapel

Inspiratie gezocht op internet, idee getekend, maten opgenomen en besteld bij OPMAATZAGEN.nl. Ik heb eerst de constructie gemaakt van de balken, deze opmaat gezaagd met afkortzaag. Ik heb ze stevig vast gemaakt door schroeven en houtlijm. Daarna heb ik de op maat gezaagd planken er op gelegd en gekeken of de maten klopte. Deze waren perfect, ik heb de plaatsen voor geboord en town vast geschroefd. Als laatste heb ik de scharnieren geplaatst, waardoor de kleppen open kunnen.

De afmetingen van het project

300,0 cm breed, 60,0 cm hoog en 60,0 cm diep.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Rowan en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 506,55


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken