Strakke hoge werktafel gemaakt van dik Multiplex, door Jade

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jade

Jade

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een sta tafel (eventueel met kruk te gebruiken) als extra werkplek op kantoor. Het is een tafel van dik multiplex met een schuine punt zodat deze precies in de ruimte past.

Sta stafel op maat gemaakt

45 graden hoeken laten zagen aan de twee zijkanten en aan het blad. Daarna in elkaar gelijmd met visjes en geschroefd. ter versteviging aan de achterzijde een schaamschot ook verlijmd met visjes en geschroefd. Daarna behandeld met blanke meubellak. De webshop van OPMAATZAGEN.nl is zeer geschikt om ingewikkelde schuine kanten te laten zagen aan de rechter zijkant van dit meubel. dit heeft namelijk aan 3 zijden een afgeschuinde hoek. Boven 45 graden en aan de zijkanten een custom schuinte (evenwijdig).

Afmetingen van de tafel

45,0x108,0x110,0cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jade en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 770,58


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken