Speel- en bureauhuisje voor kids zelf gemaakt van MDF! Door Margot

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Margot

Margot

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Super leuk speelhuisje (bureau) voor kids. Een eigen plek om te knutselen, lezen of een spelletje te doen en het staat nog leuk in de woonkamer ook!

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

De planken kwamen al op maat binnen. Als eerste hebben we achterplaten op de grond gelegd en vervolgens met potlood afgetekend waar de andere planken komen (zie foto). Boven het werkblad hebben we een klein plankje geplaatst van 20,0 cm breed. Deze plank hebben we zelf op maat gezaagd.

Door het aftekenen kon je precies zien waar de houtlijm moest komen en toen de planken eenmaal op zijn plaatst zaten was het wachten tot de lijm droog was. Vervolgens hebben we de planken aan de achterkant met schroeven vastgezet (zie foto) en het bureaublad extra ondersteuning gegeven (zie foto). Het is een heel stevig en stabiel huisje geworden. Alleen nog een likje verf en dan kan onze kleine meid gezellig knutselen.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Het huisje is 1 meter breed, 1,30 hoog (tot de nok), en het werkblad staat op 50,0 cm hoogte.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Margot en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 175,44


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken