Op maat gemaakte werkplek met veel opbergruimte, door Nienke

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Nienke

Nienke

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

We hadden al een roomdivider van OPMAATZAGEN.nl en nu hebben we achter die roomdivider een mooie werkplek gecreëerd in dezelfde stijl.
Eerst hebben we het bureau opgebouwd van 60,0 cm diep. Deze heeft een prachtig blad van eikenfineer en aan beide kanten een kastje.
Daar bovenop is een kast van 40,0 cm diep met bovenkastjes voor ordners etc.

Vakkenkast met ingebouwd bureau

In het linker zijpaneel hebben we een gat gezaagd voor snoeren. We hebben eerst de twee kastjes van 60,0 cm diep in elkaar gezet. Daarna het eikenfineer blad erop. Dit is een mooie ruime werkplek. Direct Alles vastgezet met schroefjes voor de stevigheid.
Dan de twee staanders van 4,0 cm op het bureau gemonteerd, dit schuif je er eenvoudig op. Direct ook de bovenste legger erop geschoven en de schroefjes erin.
Daarna de overige twee leggers erin geschoven en de korte staanders erin.
De legplankjes, de lades en de deuren komen als laatst. Nu moet alleen nog de tv nis erin voor de computer maar hier moet nog een gat in gezaagd voor snoeren.

De afmetingen van de kast

161,6 cm breed
260,8 cm hoog
60,0 / 40,0 cm diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken