Ombouw schoenenkast STÄLL IKEA met massief mahonie, door Pascal

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Pascal

Pascal

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Op de IKEA Ställ schoenenkast hebben wij een ombouw gemaakt door middel van op maat gezaagde planken. Deze zijn vervolgens nog behandeld met een grijze wax olie.

Landelijke ombouw om schoenenkast

In eerste plaats hebben we de IKEA kast opgehangen aan de muur en alle buiten maten opgemeten en het hout besteld. Vervolgens hebben we de opmaat gezaagde panelen gepast. De bovenplank is als eerste vast gezet en daarna de twee zij panelen. Alle panelen zijn verlijmd en ook van binnenuit vast geschroefd. De verbindingen zijn tevens met houtlijm gelijmd, zodat de naden ook vast komen te zitten. Aansluitend zijn de panelen twee maal ingesmeerd met een grijze wax olie.

De afmetingen van het project

Breedte: 101,0 cm
Hoogte: 81,0 cm
Diepte: 19,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Pascal en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 261,56


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken