Thuiswinkel Waarborg

Keukenplanken met achterwand

Keukenplanken met achterwand
Keukenplanken met achterwand
Keukenplanken met achterwand
Keukenplanken met achterwand

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Wat heb je gemaakt?

In de keuken was boven de wasbak een kastje geplaatst. Achteraf geen fijne keuze geweest voor wat langere mensen. Dit kastje verwijderd en een paar mooie dikke planken opgehangen. Aangezien de wand vrij was, maar gelijk de achterwand bekleed.

Hoe heb je de planken gemaakt?

Allereerst natuurlijk gekeken waar je tegen een redelijke prijs een paar mooie planken kunt kopen. Waar dat is blijkt natuurlijk wel! Vervolgens hebben we het kastje en de afzuigkap verwijderd. Daarna heb ik de achterwand bekleed met Decowood schelpwit. De bedrading voor de verlichting natuurlijk onzichtbaar achter de wand. De planken zijn vervolgens geschuurd en met kleurbeits, licht eiken, bewerkt. Uiteindelijk was de grenen plank na 5 keer beitsen op de juiste kleur. Daarna eerst nog afgelakt, om het afnemen makkelijker te maken. Steunen gemonteerd en de onderverlichting gemonteerd. Daarna de 2e plank opgehangen. Uiteindelijk de spulletjes op de planken gezet. Het resultaat mag er zijn!

Wat zijn de afmetingen van de planken?

2 planken van Timmerpaneel Grenen in de afmeting 1200 x 250 x 40 mm.

Wat is je ervaring met OPMAATZAGEN.nl?

Geweldige manier om je project hier te beginnen. Mooie strakke planken die ook goed worden aangeleverd op je thuisadres. Dikke plus van mij, zal zeker bij een volgend project hier weer komen. Top!

Geen resultaten gevonden