IKEA hack: Kinderbureau afgemaakt met multiplex, door Kevin

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Kevin

Kevin

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Kevin

Met behulp van twee ikeakastjes en een plaat multiplex hebben we een mooi bureau / speelplek voor onze dochter gemaakt. We hebben gekozen voor een plaat multiplex berken 18mm vanwege de stevigheid, kwaliteit en het uiterlijk.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hebben een plaat multiplex berken van 18 mm gebruikt en op maat laten zagen (200,0 x 45,0 cm). De service was keurig en ik kon zelfs de maat nog aanpassen. We hebben de plaat zelf opgehaald. Thuis hebben we de plaat geschuurd en beide zijden gelakt met blanke lak mat. De kleur is keurig gebleven, maar de plaat is nu wel glad en gemakkelijk schoon te maken. Hierna hebben we de plank bevestigd aan de kastjes. We hebben gekozen voor dubbelzijdig tape. Dit was gemakkelijk en voldoende stevig. De plaat is vrij zwaar waardoor het goed blijft zitten. We wilden zelf liever niet schroeven in de kastjes of de plaat.

Afmetingen van mijn DIY project

200,0 × 45,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken