Een zwarte MDF mappenplank en bureaustandaard, van Benjamin

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Benjamin

Benjamin

DE

Makkelijk

2 minuten

In dit DIY-project laat Benjamin zien hoe hij zelf een prachtig opbergmeubel maakte. Door op maat gezaagd zwart MDF te bestellen kon hij direct aan de slag met zijn project. Het resultaat was goed.

Beschrijving door Benjamin

Naast het E2 bureauframe van Egon Eiermann moet er een plank worden gecreëerd die vanaf de zijkant kan worden geladen. De plank moet door een centraal kruis in vier compartimenten worden verdeeld. Het gekozen materiaal is zwart geverfd MDF 18 mm. De verbinding moet staalvrij zijn (d.w.z. zonder schroef- of spijkerverbindingen). Daarom zijn er uitsluitend gelijmde deuvelverbindingen gebruikt.De afmetingen komen overeen met de asafmetingen van het bureau.

Hoe ik dit project heb gedaan

De gesneden panelen werden in twee pakketten geleverd. Nadat de planken op elkaar waren gelegd, werden eerst de gaten aan de kopzijde geboord. Hiervoor werd een boormaat 8 met een dieptelimiet van 31 mm gebruikt. In elk van deze gaten werd vervolgens met een beetje lijm een ​​plug maat 8 (lengte ca. 40 mm) gelijmd. Vervolgens zijn de matching-tegenhangers uitgevoerd. Dit keer met een boormaat 8 in het oppervlak, dit keer 11 mm diep. Tenslotte werden alle planken in elkaar gezet en met klemmen bij elkaar gehouden.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

77,0 x 72,2 x 30,8 cm (BxHxD)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Benjamin en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 142,48


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken