Een aanhanger voorzien van op maat gezaagd Betonplex antislip, door heer Brandsma

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

A.

A.

NL

Bovengemiddeld

2 minuten

Betonplex antislip is perfect geschikt als bekleding in een aanhanger. In dit DIY project laat de heer Brandsma zien hoe hij zijn goede aanhanger op leeftijd weer een tweede leven heeft gegegeven door deze te bekleden met op maat gezaagd betonplex antislip. Door ervoor te kiezen om het zaagwerk online te bestellen kon hij direct starten met zijn klus. Het resultaat is een gebruikte aanhanger als nieuw.

Omschrijving van heer Brandsma

Ik heb al 35 jaar een zelfgemaakte aanhanger. Het frame is destijds verzinkt. Na jaren gebruik moest de beplating hoog nodig worden vervangen. Destijds cement gebonden spaanplaat toegepast, gevolg was dat het een zware aanhanger werd.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik word inmiddels al wat ouder, dus heb ik besloten de platen op maat gezaagd te laten komen. Dat is achteraf gezien een heel goede beslissing geweest, omdat ik gepensioneerd ben en niet meer de beschikking heb over professionele machines. De beplating (berken betonplex 18mm anti slip) heel simpel besteld bij deze weebshop , deze werden de volgende week geleverd en in de afgelopen week heb ik ze gemonteerd. De beplating heb ik eerst twee maal behandeld met een rand sealer, de RVS slotbouten bij de boorgaten voorzien van butyleen kit tegen het inwateren. Al met al een mooie aanhanger geworden die weer jaren mee kan, zie de fotos.

Afmetingen van mijn DIY project

Aanhanger circa 115,0 * 200,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van A. en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 396,19


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken