Restauratie van aanhangwagen met betonplex antislip op maat, door Ben

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Ben

Ben

NL

Makkelijk

2 minuten

Ben laat in dit DIY project hoe hij zijn gebruikte aanhangwagen weer als nieuw heeft gemaakt. Hiervoor heeft hij online betonplex antislip 15mm op maat besteld. Zo kan hij direct starten met zijn project. Lees meer over zijn aanpak en ervaring hieronder.

Omschrijving van Ben

Houten beplating van aanhanger vernieuwd. Door het niet goed impregneren van de zaagsneden kan vocht indringen. En de in mijn geval oude betonplex kan ook niet goed tegen buiging. Die beweging van de aanhangwagenvloer onder belasting is volgens mij mede de oorzaak, dat de vloer onder invloed van vocht totaal was verrot. Het is duidelijk, dat dit voor een voertuig voor de openbare weg geen wenselijke situatie is. Daarom heb ik het tenslotte maar grondig aangepakt.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Het houtwerk van ons aanhangertje was dus totaal verrot. Waarschijnlijk door onjuiste afdichting tegen vocht en buiging van door de flexibiliteit van de aanhanger. Dus de aanhanger helemaal kaal gehaald en nieuwe 15 mm anti-slip plaatmateriaal speciaal voor aanhangwagenvloeren gevonden bij deze online zagerij. Het materiaal kwam snel en mooi op maat gezaagd. Alle zaagsneden heb ik vooraf geïmpregneerd met injectiehars. Daarlangs komt geen vocht meer binnen! De platen pasten precies en onze aanhanger is weer als nieuw. Leuk project en mooi resultaat!

Afmetingen van mijn DIY project

De aanhanger binnenmaten zijn 110,0 x 196,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ben en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 239,62


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken