Werkblad voor zelfgemaakte buitenkeuken, door Roy

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Roy

Roy

NL

Bovengemiddeld

2 minuten

Omschrijving

Goedendag klussers! ik ben bezig geweest met een mooie buitenkeuken. Ik zit zelf in de metaal dus heb op m'n werk een mooi stalen frame in elkaar gezet. M'n kameraad vroeg ernaar of ik zoiets kon en ik kreeg er zoveel skik van dat ik er voor mezelf ook 1 heb gemaakt! Ik heb de buitenkant met Douglas Larixhout bekleed en mooi in larixolie gezet. Natuurlijk moest er een tafelblad op komen en daar kwam ik op “OPMAATZAGEN.nl” tegen. Ze hebben het perfect op maat gezaagd en ligt nu op m'n buitenkeuken! Het blad word nog behandeld maar het staat fantastisch. Erg blij met het resultaat! Nu hopen op mooi weer!

Buitenkeuken op maat

Een mooi stalen frame gemaakt en dat zwart met structuur laten poedercoaten bij Disselhorst-metaal waar ik werk. Ik heb Douglas Larix hout besteld 200x20 mm en behandeld met Larixolie om de kleur te behouden. Er moet nog een 2e laag op maar dan is het klaar en vergrijst het niet! Het blad kun je van natuursteen doen maar ik heb gekozen voor een Multiplex blad. Dat ik door “ OPMAATZAGEN.nl” heb gerealiseerd. Het resultaat mag er zijn. Ik ben er wel trots op!

De afmetingen van het blad

De tafel is 177,0x70,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Roy en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 280,86


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken