Een praktisch opklapbaar bureau op maat van vuren timmerpaneel, door Michal

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

 Michal

Michal

NL

Uitdagend

2 minuten

Michal heeft een slim opbklabaar bureau op maat gemaakt. Hiervoor heeft hij vuren timmerpaneel op maat besteld. Het resultaat is ontzettend handig te gebruike opklabaar bureau, ideaal voor een kleine ruimte.

Omschrijving van Michal

Voor een klant heb ik een opklabaar bureau gemaakt en deze gebeitst. Voor dit project heb ik normale scharnieren gebruikt. De inklapbare poten helpen voor de stabiliteit. Al met al een heel tevreden en lachende klant

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eenvoudige uitvoering zoals te zien op de bijgevoegde foto's. Alles is verlijmd met houten spikes en vastgeschroefd met houtschroeven. Kleine scharnieren voor het aanrecht, minder dan 2 cm tot de poten 3-4 cm. Zoals je op de foto's kunt zien is deze 5-6 keer gelakt om een ​​lichte glans te verkrijgen. Zonder polijstmiddelen. Spray vernis en beits aangebracht met een spons, niet met een borstel. Als je dit met een borstel doet, kan er wat haar achterblijven of een borstel na de borstel. De productietijd is ongeveer anderhalve week vanaf de ontvangst van het materiaal en klaar voor de klant.

Afmetingen van mijn DIY project

Na het invouwen zijn de afmetingen 100,0 x 35,0 cm. Bij het uitklappen is het werkoppervlak 100,0 x 70,0 cm. De hoogte van een standaard bureau is 72-74 cm vanaf de vloer.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Michal en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

2 items in totaal

€ 130,06


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken