DIY tafel, door Patricia

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

PATRICIA

PATRICIA

FR

Gemiddeld

1 minuut

Een smalle tafel van 74,0 cm breed die zich uitstrekt vanaf een eiland voor een eethoek in een keuken-eetkamer. Dankzij mijn project kon ik de poten en staanders van een oude tafel recyclen.

Ik heb de poten en het verlengschuifsysteem van een oude tafel teruggevonden. Ik bestelde 2 dienbladen van 75,0 cm / 74,0 cm voor het tafelblad en 1 dienblad van 50,0 cm / 74,0 cm om 1 verlengstuk te maken. Ik sneed de staanders van de oude tafel kruiselings door en bevestigde de nieuwe bladen. Daarna heb ik de poten en staanders zwart geverfd en de bladen geolied met een mengsel van lijnolie en terpentijn.

zonder verlenging 150,0 cm / 74,0 cm - met verlenging 200,0 cm / 74,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van PATRICIA en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 582,69


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken