DIY bankje en bureau voor in de kinderslaapkamer, door Tim; zijn schoonvader

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Tim

Tim

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Ikea-hack; maak je eigen bureau

Een combinatie van vurenhout op maat en IKEA stuva/folja. Het bankje is perfect om op te zitten of een boekje te lezen en biedt veel opbergruimte. Daarnaast een fijn bureau met ladekast (ook van IKEA - stuva folja). Andere knopjes er op waardoor het meteen een ander aanzien heeft :)

Hoe maak je simpel een bureau op maat

Dit was een DIY klus die we hebben gedaan met hulp van mijn schoonvader. Ik heb via pinterest inspiratie opgedaan, daar vind je heel veel hacks met de IKEA STUVA FOLJA. We zijn gaan meten en  hebben de vuren planken op maat besteld. Vervolgens de IKEA elementen in elkaar gezet en de houten planken aan elkaar geschroefd, en aan de IKEA elementen waar mogelijk. Het bureau is vanuit de binnenkant aan de kast geschroefd. Praktisch, mooi en snel!

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Ongeveer 2 meter breed bij 50,0cm diep

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Tim en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 214,66


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken