Bureaus in thuiskantoor, door van Rijn

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

N.L.

N.L.

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Sinds de lockdown wordt er steeds meer thuis gewerkt. Om daar comfortabel te kunnen werken, heb je voldoende bureau ruimte nodig. Een bureaublad heb ik op een IKEA onderstel (Skarsta) geplaatst, om daardoor een dikker en degelijker blad te hebben. Het andere blad heb ik op een IKEA ladekast (Alex) en 2 poten gezet.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

De randen van het multiplex heb ik vlak gemaakt door er houtvuller in te smeren. Beide bladen heb ik toen goed geschuurd, en in de grondlak gezet. Daarna nogmaals geschuurd, en voorzien van zijdeglans lak van Histor. De bovenkanten van de bladen heb ik nog een laklaag gegeven.

Het eerste blad is vrij simpel op het IKEA onderstel te bevestigen, door middel van 8 schroeven. Het tweede blad van onder door de bovenkant van de ladekast geschroefd. Hier is nog een extra balk over de lengte geschroefd voor extra stijfheid.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Bureau 1: 160,0 cm x 70,0 cm x 80,0 cm (LxDxH)
Bureau 2: 248,0 cm x 60,0 cm x 80,0 cm (LxDxH)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van N.L. en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 523,75


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken