Bureau op maat van opgedikt MDF

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jors

Jors

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Bureau van opgedikt MDF met een kastje voor de pc in het midden. Het blad moet (op het midden na) zwevend lijken doordat deze over latjes geschoven wordt die op de muur bevestigd zijn.

Hoe heb je het bureau gemaakt?

Bureau en onderkast mat wit gelakt. Ik had MDF Lakdraag besteld, dus 1 laag lak was voldoende. De latjes heb ik op de muur gemonteerd door de juiste hoogte op te meten en waterpas af te tekenen. Het was erg belangrijk dit goed af te tekenen want het kastje moest er later precies onder passen. De bevestiging van de latjes is gedaan met slagpluggen. Vervolgens het bureau over de latjes geschoven en vastgeschroefd aan de onderzijde. Het kastje is daarna onder het bureau geplaatst. Het afkitten van beide zijkanten is nog ter overweging. De kabels van het toetsenbord en de monitor zijn door het bureaublad heen getrokken.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Breedte: 301,0 cm, Diepte: 80,0 cm, Hoogte: 75,0 cm.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken