Wandkast met wit en natuurlijke eiken panelen, door Wim en Elly

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

CP

CP

NL

Makkelijk

2 minuten

Op deze pagina lees je het verhaal van Wim en Elly die een wandkast hebben gemaakt met witte en eiken fineer panelen. Ze delen hun creatieve proces en de stappen die ze hebben genomen om deze prachtige kast te realiseren. Wim en Elly laten zien hoe je verschillende kleuren kan combineren in 1 kast. Met hun zelfgemaakte wandkast hebben Wim en Elly een uniek en stijlvol meubelstuk gecreëerd dat perfect past bij hun interieur. Volg hun inspiratie en maak je eigen wandkast met een mix van wit en natuurlijk eiken.

Omschrijving van Wim en Elly

Wandmeubel / vakkenkast 3 meter breed Voor een lange wand in een smal gedeelte van de huiskamer een mooie ondiepe, grote wandkast met veel bergruimte en open vakken.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We zijn voor inspiratie naar Veenendaal geweest. Ivonne heeft ons goed geïnformeerd en op weg geholpen. Na ons ontwerp is de kast besteld en binnen 2 weken geleverd. De beschrijving die er bijgeleverd is, is heel duidelijk. De eiken planken hebben we 2x gelakt. Alles is genummerd en makkelijk in elkaar te schuiven. Alles wat je nodig hebt is meegeleverd. Voor de achterwand hebben we extra schroeven gebruikt, zodat het mooi stevig afsluit. Na een dag hard werken zijn we heel blij met het eindresultaat.

Afmetingen van mijn DIY project

Hoogte 236,0 cm Breedte 300,0 cm Diepte 35,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken