Boeiboorden schuur en goot, door Marissa

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

M

M

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Onderkant goot vernieuwen met daarboven eerder bestelde boeiboorden en de boeiboorden schuur vernieuwen. Deze grotendeels moeten frezen, gronden, monteren, afwerken, nog een keer gronden en aflakken.

DIY: boeiboorden vernieuwen

Wij hadden al een eerder bestelling geplaatst bij jullie voor de boeiboorden. Dit keer hadden we boeiboorden voor de schuur nodig en voor onderkant van de goot.

De goot waren voorheen allemaal losse latjes waar wij nu 1 plaat van hebben gemaakt en hierin zelf 'latjes' er in gefreesd om het zo origineel mogelijk te houden.

Ook de boeiboarden hebben we in ons geval een rand frezen aan de onderzijde van het paneel om het karakteristieke detail van de jaren 30 woning te behouden.

Hierna hebben we de gefreesde delen gegrond en bevestigd aan het huis door middel van lijm en spijkers.
De spijkergaatjes hebben we opgevuld met een flexibele twee componenten vuller, deze afgewerkt en de panelen nogmaals helemaal gegrond en afgelakt.

Boeiboorden op maat

Onderkant goot 67,0x5,48 cm.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van M en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 723,88


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken