Boeiboord van de garage vernieuwen met Multiplex

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

chris

chris

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Nieuwe boeiboord voor de garage aan de voorkant van het huis. Het oude boeiboord uit drie delen vervangen door nieuw deel uit grote plaat van 1 stuk 305,0 cm bij 52,0 cm

Hoe heb je het boeiboord gemaakt?

Als eerste heb ik de oude daktrim van het dak verwijderd (Het dak was lek en is ook vervangen nadat het nieuwe boeiboord erop zat). Toen heb ik het oude boeiboord verwijderd, die bestond uit meerdere delen omdat die 305,0 cm breed was. Daarna heb ik het oude boeiboord op de nieuwe gelegd om de juiste uitraveling te kunnen uitzagen voor tegen bestaande schuur. Toen heb ik alle zaagnaden in de grondverf gezet, een paar uurtjes laten drogen en toen met monteren begonnen door middel van montagekit en schroeven. Ik heb de schroeven op de plaats waar de nieuwe daktrim komt geschroefd (dit omdat ik dan niet hoeft te plamuren) nu is hij mooi uit 1 stuk en kan ik hem in het voorjaar aflakken.

Wat zijn de afmetingen?

305,0 cm bij 52,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken