Vervangen boeideel met HPL gevelplaat, door Jos

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jos

Jos

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Jos

De toplaag van de 30 jaar oude trespa plaat was tegen verwachting in aan het loslaten. De nieuwe kunststof plaat werd perfect op maat gezaagd en zonder de vaak gebruikelijke kartelrandjes op tijd geleverd. Gaten geboord voor bevestiging met een nieuw dus scherp metaalboor dan is dit een fluitje van een cent. Plaatsen plaat van toch even 209,5 cm in mn uppie ging vrij goed. 

Hoe ik dit project gemaakt heb

Maar zoals vaak de laatste van de mee bestelde schroeven werkte niet mee. Kop kapot gedraaid, met een tang eruit gedraaid, accu leeg. Ik had nog nog wat schroeven; nieuwe schroef en accu, ook kop kapot gedraaid (lag niet aan de bit hoor). De de derde schroef ging er toen meteen in pfff. Dus wat vaker het dak op en af dan gepland maar het eindresultaat mag er zijn.

Afmetingen van mijn DIY project

209,5 x 48,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken