Schuifdeuren van vuren timmerpaneel voor je gangkast maken, door Joke

Like deze post!
Ruimte
Wonen
Binnen
Klusniveau
Eindproduct
Omschrijving

Ik heb 2 schuifdeuren gemaakt voor een nis in mijn halletje. Zo zijn mijn jassen, schoenen e.d. keurig weggewerkt. Omdat ik regelmatig mensen via mijn voordeur binnenlaat is een nette entree heel belangrijk.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Ik heb links een plank van 8,0 cm breed,  258,0 cm hoog en 12 mm dik en verticaal tegen de muur geplaatst. Rechts heb ik een balk van 7,0 x 5,0 x 258,0 cm geplaatst aan de voorzijde van de nis om de diepte te vergroten tot 59,0 cm en hier tegenaan ook een verticale plank van 8,0 cm breed, 258,0 cm hoog en 12 mm dik geplaatst.

Ik heb een schuifdeurrailsysteem tegen het plafond geschroefd en op de vloer geplakt. Daarna heb ik de geschilderde deuren erin gehangen.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

De breedte is 105,0 cm
De hoogte is 258,0 cm
De diepte van de nis is 54,0 cm

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Ik ben prima geholpen.

Boodschappenlijst
Afbeelding
Houtsoort
Afmetingen
Afwerking
Aantal
Prijs
1
1
Rechthoek256,5 x 53,5 cm
2 x
Product niet beschikbaar
Product niet beschikbaar
2 x
Gerelateerde projecten
>