Een super matte finish met FENIX NTM

Met deze innovatieve toplaag, afkomstig uit Italië, geef jij je interieur een in een handomdraai een design look. Het blad voelt erg comfortabel en beschikt over zogeheten zelfherstellende eigenschappen. Ook is het materiaal beschikbaar in zowel basic kleuren, passend in ieder interieur, als in een aantal donkere, bijzondere tinten.

FENIX NTM: wat is het precies?

FENIX NTM is een toplaag die wij aanbrengen op onze tafelbladen. De kern hiervan bestaan uit sterk MDF of Multiplex Berken. De FENIX toplagen worden gemaakt door papier en thermohardende hars op hoge temperatuur en onder hoge druk samen te persen. Vervolgens wordt er een speciale, meerlaagse coating over het materiaal aangebracht, waardoor het materiaal extra stevig wordt. Deze coating zorgt er ook voor dat FENIX zijn unieke eigenschappen behoudt.

Ons assortiment

In ons assortiment vind je verschillende kleuren FENIX NTM. De populairste kleur uit het assortiment is FENIX Nero Ingo, een zwarte kleur met een supermatte uitstraling.

Ontwerp jouw tafelblad

De eigenschappen van FENIX NTM

FENIX NTM, ofwel het zelfherstellende plaatmateriaal, is niet meer weg te denken onder de grote interieur-producenten. Dankzij de revolutionaire Nanotechniek heeft FENIX NTM unieke eigenschappen.

  • Kleine krassen verdwijnen vanzelf door wrijvingswarmte, gebruik hiervoor bijvoorbeeld een droge doek.
  • FENIX NTM voelt superzacht en comfortabel aan.
  • Het materiaal niet gevoelig voor vingerafdrukken en andere vlekken  (zelfs niet op matzwart!).
  • Bijzonder hygiënische toplaag. Dit komt door de antibacteriële eigenschappen en doordat het zeer eenvoudig te reinigen is.

Onderhoud en reiniging

FENIX NTM is een gemakkelijk te reinigen materiaal. Regelmatig een vochtige doek erover is al voldoende! Sommige vlekken kunnen wat meer hardnekkig zijn. Hieronder kun je daarom de instructies voor onderhoud en reiniging downloaden zodat je met elke vlek raad weet!

Download de onderhoudsinstructie van FENIX NTM

Hoe bestel je een tafelblad met FENIX NTM toplaag op maat?

Jij bent de ontwerper van jouw tafelblad! Wil jij een FENIX NTM plaat op maat bestellen? Ga dan over tot bestellen in onze maatwerk configurator. Start vandaag nog met het ontwerpen van jouw design meubel!

Configureer nu jouw paneel