FAQ

Waarom kan ik niet alle panelen op maat bestellen?

Gelukkig kan je alle panelen bij ons op maat bestellen. Wij zagen elk item dat jij invult via onze configurator. Het kan wel zijn dat je in de winkelwagen de prijs van een hele plaat krijgt. Dat komt doordat we een gedeelte van ons assortiment op maat per m2 leveren, en een ander gedeelte van ons assortiment, zoals wij dat noemen: per gezaagde hele plaat afneemt. In beide gevallen zullen we alle geconfigureerde items volledig op maat thuis bezorgen.

Plaatmateriaal per m2, zonder afval

Kies voor ons plaatmateriaal dat wij per m2 op maat zagen wanneer jij een kleine uitdaging hebt. Heb jij één of enkele items nodig, dan zul je in veel gevallen goedkoper uit zijn wanneer je voor deze methode kiest. Deze methode is ook het meest verantwoord. Wij verzamelen namelijk alle bestellingen, optimaliseren deze allemaal tegelijk waardoor er minimale resthout overblijft. Het hout dat overblijft gebruiken we vervolgens weer voor een toekomstige bestelling van iemand anders. Zo verwerken wij het grootste gedeelte van ons assortiment en houden wij minimaal restafval over.

Plaatmateriaal per gezaagde hele plaat

Heb jij een groter project dat je wilt realiseren, of heb jij uitgerekend hoeveel items uit een plaat kunnen zodat jij optimaal gebruik kan maken van de panelen? Kies dan voor ons plaatmateriaal per gezaagde hele plaat. In dat geval zagen we de hele plaat voor jou op maat, en leveren we alle items die over (Op de voorwaarde dat deze groter zijn dan 10,0 × 10,0 cm) zijn mee. Wanneer jij meerdere items uit één plaat of een veelvoud van items op maat wilt laten zagen, dan is het in veel gevallen een betere keuze om voor een plaatmateriaal per gezaagde hele plaat af te nemen.