• Home
Thuiswinkel Waarborg

Laat je inspireren door de kast van The Single Mama 2.0!

Een unieke vakkenkast ontwerpen is een heel proces, TheSingleMama heeft dit ervaren bij haar Underlayment kast en deelt graag haar bevindingen. Na een tijdje besloot ze haar Underlayment kast wit te verven, om meer eenheid te creëren. Hierdoor ontstond een geheel nieuwe kast: wij zijn enthousiast!

Een kijkje in het ontwerpproces van de kast van Marjolijn

Marjolijn van TheSingleMama heeft in samenwerking met ons een grote wandkast van Underlayment Fins Vuren gemaakt. Als je voor de eerste keer een kast ontwerpt kan het best intimiderend zijn. Het inmeten van de kast, het bedenken van het ontwerp en de indeling, het kiezen van het materiaal en het bepalen van de afwerking zijn bijvoorbeeld dingen waar je over moet nadenken. Dit klinkt als veel werk, maar als je er even voor gaat zitten valt het reuze mee! Marjolijn deelt daar graag haar ervaringen op haar blog. We geven je een korte samenvatting:

Marjolijns ervaringen met het ontwerpen van een kast

“Na even Googlen kwam ik bij OPMAATZAGEN.nl uit. Wat een handige site en wat een inspiratie kon ik er opdoen. Al snel had ik contact opgenomen met een deskundige medewerker en zat ik ’s avonds met een vel papier en een liniaaltje te tekenen. Ik bestelde de kast online met mijn idee bijgesloten en al snel had ik een professionele bouwtekening in mijn inbox. Wow, dat was mijn idee 2.0!”

“Het ontwerp was klaar, tijd om het hout uit te kiezen. Ik heb gekozen voor Underlayment.”

Benieuwd naar het hele verhaal? Lees verder op haar blog!

Lees het verhaal verder op de blog van Marjolijn

Tips van Marjolijn voor het ontwerpen van je eigen kast

Door haar ervaring met haar eigen kast heeft Marjolijn veel opgestoken over het ontwerpen van kasten. Op basis van die kennis heeft ze 5 stappen opgesteld die helpen bij het ontwerpen en maken van je eigen kast. Die stappen zijn als volgt:

  1. De ruimte waar de kast komt te staan uittekenen
  2. Een moodboard maken ter inspiratie
  3. Het ontwerp schetsen van de kast
  4. Houtsoort kiezen en bestellen
  5. De kast maken en personaliseren

Benieuwd wat ze over deze stappen te vertellen heeft? Je leest meer op haar blog!

Lees meer over de 5 stappen van Marjolijn

Maak jouw eigen maatwerk vakkenkast!

Wil jij ook een gave vakkenkast ontwerpen? Dat kan! Ontwerp, net als Marjolijn, zelf je kast op ons schetspapier. Je kan daarmee heel eenvoudig aangeven hoe groot jouw kast moet worden en wat de indeling van jouw kast moet zijn. Vervolgens kun je online, via onze maatwerk configurator, de houtsoort uitkiezen en alle specificaties invoeren. Op basis van deze gegevens wordt de prijs van jouw kast automatisch berekend en kun je jouw kast al bestellen! Wij maken vervolgens nog een werktekening en zagen alle onderdelen op maat. Jouw kast krijg je als eenvoudig bouwpakket thuisgestuurd, samen met een handleiding. Superhandig toch?

Bestel jouw maatwerk kast online!Download ons schetspapier

TheSingleMama maatwerk vakkenkast 1.0

De witte maatwerk vakkenkast van Marjolijn is prachtig geworden, maar de vakkenkast van robuust Underlayment was ook zeker een plaatje. Bekijk hieronder de foto’s en laat je inspireren! Voor welke kast zou jij gaan?!