Woonkamer

Ben je op zoek naar leuke DIY projecten voor in de woonkamer? Dan ben je hier op de juiste plek! Wij hebben een gave selectie gemaakt van projecten die allemaal perfect zijn voor in de woonkamer! Van Tv meubels, tot boekenkasten; wat ga jij maken?

Tv meubel

De Tv-kast van vroeger zie je niet vaak meer terug. In plaats daarvan is er nu het Tv meubel op maat, een lage kast waar de TV op komt te staan. Een groot voordeel van een Tv meubel tegenover een Tv-kast is dat er op een TV meubel veel meer verschillende groottes Tv's op kan staan. Een TV meubel is vaak breder dan de meeste Tv's, terwijl een Tv-kast vaak smaller en hoger is. Wil je graag een eigen ontwerp TV meubel? Gebruik dan onze maatwerk configurator! Hiermee ontwerp je zelf heel eenvoudig jouw TV meubel en zagen wij alle onderdelen voor je op maat.

Boekenkast

Elke woonkamer heeft een boekenkast nodig. Of je nu veel boeken hebt of niet. Een boekenkast hoeft namelijk niet alleen boeken te huizen, maar kan ook als vitrinekast gebruikt worden. Een plek voor al jouw boeken en waardevolle spullen die laten zien waar jij van houdt. Een boekenkast kun je zelf maken, maar wij kunnen jouw ontwerp ook voor je op maat maken! Het enige wat jij hoeft te doen is jouw ontwerp met ons delen via onze maatwerk configurator. Wij zagen vervolgens alles voor je op maat en leveren jouw zelf ontworpen boekenkast als een handig bouwpakket aan huis.

Vakkenkast

Als je helemaal geen boeken wilt uitstallen in je woonkamer en graag meer ruimte wilt hebben voor mooie objecten, dan is een vakkenkast op maat een mooie optie. Je kunt een vakkenkast volledig open houden, maar je kunt ook bij bepaalde vakken deurtjes, lades of kleppen plaatsen. De keus is aan jou. 


Wat ga jij voor in de woonkamer maken? Laat je inspireren door onze projecten hieronder en ga aan de slag!