Zwevend bureau op maat, door Boris

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Boris

Boris

NL

Gemiddeld

1 minuut

Boris heeft een zwevend bureau gemaakt van Berken Multiplex en ook kabelgoten erbij gemaakt. Knap werk!

Bureau van multiplex

Boris heeft zelf een zwevend bureau gemaakt in een kamer waarbij hij de uitdaging van twee scheve muren heeft aangepakt! Hij heeft de randen van het werkblad laten afronden en zelfs onder het bureau nog kabelgoten gemaakt. Het materiaal dat hij hiervoor heeft gebruikt is multiplex interieur berken.

Raak jij hierdoor ook geïnspireerd en wil je ook jouw materiaal op maat gezaagd en bewerkt bestellen? Neem dan een kijkje in onze shop, of doe eerst nog wat meer inspiratie op en lees onze klustips.

Bekijk ons Assortiment

Hoe ik dit project gemaakt heb

Afmetingen van mijn DIY project

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken